PUBLICACIÓ DEL TREBALL DE PAU PIÑA, "QUÈ MENJAM PER SANT ANTONI?", PROJECTES D'INVESTIGACIÓ

Començam l'any 2014 amb una bona notícia per l'IES Porto Cristo. En Pau Piña, ex alumne de l'IES i de l'assignatura de Projectes d'Investigació, ha vist com el treball que va començar l'any passat ha estat publicat per l'Ajuntament de Manacor.
Avui migdia, a la sala d'actes de l'edifici de l'Ajuntament s'ha presentat oficialment la guia didàctica "Què menjam per Sant Antoni?".
Des d'aquest blog volem donar les gràcies en Pau i jo a tota aquella gent que d'una manera o altra ens ha ajudat a que aquest treball sigui aprofitat pels escolars del terme de Manacor:
- a les mestres de l'escola Mitjà de Mar de Porto Cristo, per haver aconsellat en les activitats i posar les seves classes a disposició dels alumnes de l'IES per provar la guia.
- a Maria Antònia Taberner, dels serveis educatius de l'Ajuntament de Manacor, que ha perdut moltes hores per a què tal dia com avui poguem gaudir d'aquesta guia i també ho puguin fer els escolars de 3r i 4t de primària del terme.
- a Lluís Vecina, pels magnífics dibuixos que il·lustren tota la guia.
- a Roberto Flores i a Antoni Pastor, per rebre aquesta iniciativa de manera tan positiva i fer-la realitat.
- a Antoni Tugores, Antoni Pasqual i Magdalena Salas, perquè amb les seves xerrades de l'any passat varen servir d'inspiració.
- i per suposat, a tots els membres de la comunitat educativa de l'IES Porto Cristo, per confiar en la feina dels seus alumnes i encoratjar-los a aconseguir nous reptes.

Moltes gràcies a tots!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada